Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Camønovandring for Livsnydere.
DatoOnsdag den 20. til lørdag den 23. maj 2020  
Tidspunktkl. 17  
BeskrivelseVil du opleve en vandring på Camønoen med alt arrangeret? Turen er eksklusiv og arrangeret i et samarbejde mellem Tiendegaarden, Camønogaarden og Camøno Camp.Https:/proceskonsulenten.simplero.com/purchase/99673-camoenoen-for-livsnydere?. På denne tur overnatter du på den smukke Tiendegaarden B&B, i Camønogaarden nyindrettede, smagfulde værelser og i Camøno Camps glampingtelte. Vi sørger for morgenmad, frokost, Dark Sky-oplevelse, guidet stillevandring, eco-print workshop og vandring på Camønoen.

Alt hvad du skal gøre er at booke en plads og glæde dig.

Turen er eksklusiv og arrangeret i et samarbejde mellem Tiendegaarden B&B, Camønogaarden og Camøno Camp - Territory for Glamping. Der er plads til 6 personer.

Vandringen er alt i alt ca 30 km og du vandrer i forskelligt terræn: strand, stier og skov. Så medbring fodtøj og tøj til forholdene og dagstursrygsæk.

Fra Camønogaarden er der stillevandring med guidet meditationer langs kysten og klinten ud til Camøno Camp.

Der er bagagetransport på turen.

Vi glæder os til at give jer en skøn oplevelse med det bedste af Camønoen.

Program:

20-21. Maj

Den første aften og nat foregår på den populære B&B Tiendegaarden. Her vil være Susanne informere om den første del af turen. Her vil du også modtage kort, brochurer og andre informationer om oplevelsen.

Du kan benytte cateringfirmaet på Tiendegaarden, hvor du finder færdige retter fra den lokale slagter. De koster ca. 85 kr. pr. portion.

Det vil også være muligt at købe en flaske vin, øl eller lign, eller at medbringe lidt enkel mad hjemmefra.

Det kan også anbefales at købe mad med fra slagter Stig i Stege, når i ankommer til Møn.

Maden kan nydes på Tiendegaarden i haven eller på en af terrasserne. Aftensmaden er ikke inklusiv i opholdet på Tiendegaarden.

Tiendegaarden ligger i Dark Sky Community, så hvis vejret tillader det, kan du opleve kongerigets smukkeste stjernehimmel i haven.

Overanatning foregår i smagfulde værelser i delt dobbeltværelse med eget bad og toilet. Hvis du ønsker enkeltværelse, kan det bestilles mod tillæg på 250 kr. Her deles to værelser om bad og toilet.

Næste morgen er der fælles morgenmad i den hyggelige spisestue, hvor Susanne vil fortælle om turen hen til Camønogaarden. Ved morgenmaden vil der være mulighed for at smøre en madpakke til turen.

Addresse:

Tiendegaarden

Sønderbyvej 29

4791 Borre

Mobil: 23472106

Mail: info@tiendegaarden.dk

21.-22. maj

Camønogaarden:

Når du ankommer til Camønogaarden venter der duftende frisklavet kaffe og te med hjemmelavet æblekage fra egen avl.

Du indkvarteres på hyggelige to-, tre- og firepersoners værelser.

Vi laver mad sammen over åben ild og nyder hinandens selskab og roen på Østmøn.

Næste morgen er der morgenmad kl. 8. Her serverer vi hjemmebagt økorugbrød og langtidshævede boller med ost og marmelade, æg og yoghurt med honning og mysli.

Vi smører madpakker sammen.

Kl. 10 går vi på stillevandringen guidede nærværs-øvelser langs kysten og klinten til Camøno Camp, hvor du skal sove den sidste nat.

Det bliver en sanselig dag, med mulighed for at læne dig ind i naturens stille væren med skov, klint og åbne vidder som inspiration.

Kontakt:

Camønogaarden

Stubberup Havevej 2

4791 Borre, Møn

Mobil 28353081

www.camoenogaarden.dk

22.-23. maj

Camøno Camp - Territory for Glamping

I Camøno Camp bliver du indkvarteret i to- og firepersoners glampingtelte, hvor du overnatter dobbeltsenge. Teltene er gjort klar med madrasser, dyner, håndklæder, minikøkke, lænestole, elkedel, køleskab og varmeovn. Der er morgenmad og frokost.

Når du har installeret dig går workshoppen i gang. Her guider naturkunstner Sara Gade dig til at producere din egen eco print bog, som du selvfølgelig får med hjem.

Det foregår over bål og vi forbereder et fint telt vi arbejder i. Undervejs serverer vi snacks og noget at drikke. Der er lidt ventetid, imens ecoprintet bliver færdigt. Her er der plads til at slappe af i Camøno Camps liggestole og i teltene. Undervejs serverer

I Camøno Camp fokuserer vi på bæredygtighed og vi vil altid gerne give vores gæster bonus med hjem. Så workshop master Sara Gade vil fortælle dig om, hvad planter også kan bruges til.

Aftensmaden kan du enten spise på Lake Apartments, hvor den indiske kok Nira tryller med gryderne. Der er også et pizzaria på Camp Møns Klint, hvis du har mere lyst til det. Begge restauranter ligger få skridt fra Camøno Camp. Aftensmaden er ikke inkluderet i prisen.

Næste morgen laver du morgenmad i Camøno Camp, hvor køleskabet og teltet er fyldt med æg, juice, ost, brød, frugt, kaffe og te. Så vidt muligt lokalt. Morgenmaden tilbereder du på gasgrill og i teltets køkken. Her kan du smøre en madpakke til turen tilbage til Tiendegaarden.

Når maven er fuld vandrer du tilbage mod Tiendegaarden til din bil.

I Camøno Camp bruger du Camp Møns Klints bade- og toiletfaciliteter. Du er også velkommen til at bruge deres pool, tennisbane og nyde den smukkeste solnedgang i deres Dark Sky lounge.

Læs mere om Camp Møns Klint.

www.campmoensklint.dk

Camøno Camp

Klintevej 544

4791 Borre, Møn

Mobil: 6080044

Mail: stay@camoenocamp.dk

www.camoenocamp.dk

Vi glæder os til at se dig.

Der er begrænsede pladser. Turen er for 6 personer.

Læs mere om arrangørerne:

www.tiendegaarden.dk

www.camoenogaarden.dk

www.stillevandringer.dk

www.camoenocamp.dk

#wedoitwithnature

pris 3.275 kr.

køb en af de 6 pladser her:

https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/99673-Camoenoen-for-livsnydere? 
Tilmelding
Pris(Entré: 3.275 kr) 
Praktiske opl.
MødestedCamønogaarden/stillevandringer, Stubberup Havevej 2, Borre
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk