Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Fuldmånestillevandring og nattesidning i Dark Sky på Møn.
DatoSøndag den 5. og mandag den 6. juli 2020  
Tidspunktkl. 19  
BeskrivelsePå fuldmånestillevandringer drager vi ud i mørket i fuldmånens skær på Klinten. Denne fuldmånevandring efterfølges af 3 timers nattesidning Https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/96623-Fuldmaanestillevandring-paa-Camoenoen.. For dig der længes enter at åbne sig for månens lys, stjernerne, mørket - med nature's på Møns Klint og nærværs-øvelser som inspiration. Der skabes Kontakt til vores rene, vilde of kærlige natur.

På fuldmånestillevandring drager vi ud i mørket i fuldmånens skær på klinten. Vi mærker at vi er båret af jorden, centreret og gradvist åbner vi os for himmelrummet, stjernerne, Mælkevejen og månens lys, som en sanselig fornemmelse. Vi bader i måneskæret hvis vejret tillader det.

Denne fuldmånevandring efterfølges af 3 timers nattesidning ved et træ på Klinten, hvor vi sanser ind i svaret på spørgsmålet "hvad er meningen med mit liv?"

På Camønogaarden to kilometer fra klinten og Liselunds slot venter der et gnitrende bål og varm hjemmelavet tomat suppe af friske økologiske tomater og nybagte boller på gårdspladsen.

Ofte er det svært at gå i seng, men når trætheden melder sig overnatter man på hyggelige 2,3 og 4 personers værelser eller i vores shelter. Eller som flere har gjort under åben himmel på madrasser.

Adressen:

www.camoenogaarden.dk

Læs programmet og tilmeld dig den fuldmånevandring som passer dig bedst:

https://stillevandringer.dk/fuldmaane-stillevandring-paa-camoenoen-naervaer-i-Dark-sky-paa-moen/

Den 5 juli.

https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/96623-Fuldmaanestillevandring-paa-Camoenoen

Prisen for 5 timers nærværs/mindfulness-kurset i Dark Sky ved Klinten på Møn, natmad, overnatning og morgenmad på Camønogaarden 869 kr.

Betal gerne via mobilPay 28353081 - skriv dato og mail adresse 
Tilmelding Køb/bestil billet
Pris(Entré: 869 kr) 
Praktiske opl.
MødestedStillevandringer, Stubberup Havevej 2, Borre
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk