Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
4 sommerdage med stillevandring på Camønoen -fredfyldt væren.
DatoTorsdag den 9. til søndag den 12. juli 2020  
Tidspunktkl. 10  
BeskrivelseSommer stillevandring, 4 dage på Camønoen er for dig, der længes efter at åbne sig i krop, hjerte og sjæl for en kærlig og fredfyldt væren i naturen på Møn Https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/96852-Sommerstillevandring-paa-Camoenoen.. På stillevandringerne med guidede meditationer ca 10-12 km om dagen er det muligt at give et dybere slip ind i krop og hjerte og tage bolig i din centerlinje. Føle dig stærk i din dybe forbindelse til jorden. Med naturen på Camønoen som inspiration.

På stillevandringer træder vi forbi vores normale tankesæt og måder at tackle livet på. Ind i et stille rum i naturen med nærværs-øvelser og en meditativ praksis. Vi åbner os for naturen og den uendelige rige transcendente kilde, som flyder gennem alting - som en vågen og levende sansning, hvor alt er forbundet.

På Camønogaarden ligger 3 km fra Møns klint, her du overnatter på hyggelige 2,3 eller 4 personers værelser. Der serveres lækkert økologisk og primært vegetarisk mad. Her er plads til livlig samtale og høj latter, eller fortsat stilhed, hvis du ønsker det.

Du inviteres til at mærke efter, og gøre/være som det giver mening for dig. Måske er dit behov at blive på Camønogaarden og strikke, læse en bog eller blot være. Eller måske foretrækker du at blive i stilhed og springe de fælles refleksioner over - du skal være velkommen

Pris

3449 kr. for et 4 dages intensiv nærværs-kursus, forplejning og overnatning på Camønogaarden, Stubberup Havevej 2, 4791 Borre på Møn.

Max. 15 deltagere

Tilmeld her: https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/96852-Sommerstillevandring-paa-Camoenoen

Planlæg og book din stillevandring her:

https://stillevandringer.dk/3-4-dage-med-stillevandringer-paa-camoenoen/

Du er velkommen til at booke en overnatning dagen før, hvis du kommer langvejs fra her: www.camoenogaarden.dk

Det er muligt at blive hentet fra Stege busstation.

På gensyn:-) 
Tilmelding
Pris(Entré: 3449 kr) 
Praktiske opl.
MødestedStillevandringer, Stubberup Havevej 2, Borre
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk