Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
God natur i Vordingborg Kommune - Hvordan får vi mere?
DatoTirsdag den 26. april 2022  
Tidspunktkl. 19-21  
BeskrivelseDanmarks Naturfredningsforening i Vordingborg inviterer til en spændende debataften, hvor mulighederne for mere og bedre natur i Vordingborg Kommune er på programmet.. Danmarks Naturfredningsforening i Vordingborg sætter igen i 2022 fokus på naturen og mulighederne for at skabe mere, bedre og sammenhængende natur i Vordingborg Kommune. Mødet vil tage udgangspunkt i aktuelle sager fra naturen i kommunen samt de muligheder som Folketingets klimainitiativer og biodiversitetsplan kan give i vores område.

Borgmester Mikael Smed og udvalgsformand Anders S. Andersen vil deltage i debataftenen og fortælle om kommunens visioner og planer for naturen. Repræsentanter fra DN-Vordingborg vil komme med vores aktuelle ønsker for en positiv udvikling af kommunens natur. Naturmedarbejdere fra Vordingborg Kommune vil fremlægge nyt fra kommunens naturforvaltning og planlægning.

Arrangeres i samarbejde med Naturfredningsforeningen Vordingborg

Arrangementet er gratis men tilmelding nødvendig

Billetsalg

Vordingborg Bibliotekerne benytter leverandøren Place2book til salg af billetter, hvilket betyder, at dine personoplysninger registreres hos Place2book.

Vil du vide mere om deres privatlivspolitik inden du køber billetter, kan du læse privatlivspolitikken her persondata 
Tilmelding Køb/bestil billet
PrisFri entré 
Praktiske opl.
MødestedVordingborg Bibliotekerne, Kulturarkaden, Sydhavnsvej 6, Vordingborg
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk