Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
SUP og kystlivrednings-camp i Præstø - kun for piger.
DatoMandag den 27. til torsdag den 30. juni 2022  
Tidspunkt09:00 - 14:00  
BeskrivelseEr du vild med vand? Vil du være god til at stå på SUP-board? Vil du prøve kræfter med livredning og lære om sikkerhed på hav og strand? Er du pige og mellem 12 og 16? Så er DGI's pigecamp lige noget for dig. Vi garanterer at det bli`r både sjovt og vådt.. Campen finder sted den første uge i sommerferie (uge 26) i Præstø, mandag til torsdag fra kl. 9:00 - 14:00.

Over de fire dage skal vi lave en masse fede aktiviteter i og på vandet. Du lærer at padle og styre et SUP-board, du lærer at hjælpe dig selv og din makker op på boardet igen, hvis I falder i, og du kommer på tur på Præstø Fjord. Du lærer også kystlivredningsteknikker og livreddende førstehjælp. Og vi skal snorkle og dykke og se, hvad der gemmer sig på havbunden. Du får også mulighed for at prøve en af Præstø Roklubs nye Row-Boards - et SUP-board med årer.

Vi garanterer at det bliver både sjovt, vådt, lærerigt, og at du efter campen er blevet sej til at padle SUP og ved en masse om at færdes sikkert på havet.

Mulighed for friplads

DGI tilbyder fripladser på idrætsskoler og ferieaktiviteter uden overnatning til børn og unge op til 25 år, hvor økonomisk støtte er en afgørende betingelse for deres deltagelse. Kontakt din DGI landsdel, og hør mere om mulighederne for en friplads (ingen vil kunne se, hvem der får fripladser). Læs mere på www.dgi.dk/friplads 
Tilmelding
PrisEntré: 695 for DGI medlem, 850 for ikke DGI medlemmer 
Praktiske opl.
MødestedPræstø Kajak og Padle klub, Fjordstien 7, Præstø
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk