Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Stik & Bid Safari.
DatoTorsdag den 30. juni 2022  
Tidspunkt16:00 - 18:00  
BeskrivelseGåtur i skoven, på Heden og engene. På turen anerkender vi, at naturen også kan bide fra sig og mærkes, men møder du irriterende kryb med nysgerrighed og undren, åbner der sig en verden så spændende, at du ikke kan lade være med at ville vide mere.. Ulvshale er berømt og berygtet for sine mange stikmyg. Ingen kan besøge området en lun sommeraften uden at blive stukket! Ulvshale er også et af de få steder i Danmark, hvor du stadig kan møde den imponerende blodsugende lægeigle. Vi kommer til at dele vejen med skovmyrer og i græsset sidder skovflåterne på lur. Går vi meget sagte, kan vi være heldige at få et glimt af en af områdets mange hugorme.

Vi går på stier rundt i området og undersøger, hvad vi møder på vores vej.

Medbring tøj efter vejrudsigten og solidt fodtøj som vandrestøvler eller lignende. Turen er gratis og kræver ikke tilmelding.

Ulvshale Skov er en af Danmarks 10 kommende Naturnationalparker. Derfor holder vi over året en række guidede ture med forskellige temaer. Denne er den første i rækken. Hold øje i ugeavisen og på vores facebookside for kommende arrangementer.

Kontakt naturvejleder Marie Roland for flere oplysninger. Tlf. 22 49 65 92 marro@nst.dk 
Tilmelding
PrisFri entré 
Praktiske opl.
MødestedUlvshale Naturcenter, Ulvshalevej 283, Stege
Turleder 
Arrangører Naturstyrelsen Storstrøm.
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk