Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
POP-UP cykelture med VILDE historier.
DatoFredag den 30. september 2022  
Tidspunktkl. 10-13  
BeskrivelseMenneskers bevægelsesveje i Præstøområdet før og nu Få unikke naturoplevelser fra cyklen! Denne gang med VILDE historier og oplevelser omkring Præstø. På turen hører du om menneskers fortidige bevægelser i det smukke naturlandskab, vi cykler i.. Vi skal afprøve og får mulighed for at vinde flotte præmier på en helt ny og unik cykelvenlig rute med "knudepunkter". Ruten er overvejende på mindre befærdede asfaltveje og cykelstier. Og forrest kører den erfarne naturvejleder og guide Susanne Rosenild og projektleder Marco Berends fra Dansk cykelturisme, som udvikler nye cykelnetværk i Danmark. Præstø er med som et af de første pilotområder i Danmark. Der er pitstop ved bageren i Bårse hvor Marco byder på kaffe og en bid at spise.

Turen er for alle - uanset niveau. Vi cykler i et tempo, hvor alle kan være med, og vi stopper naturligt op og holder pauser undervejs. Turen kan også være en sjov anledning til at komme ud på jernhesten, hvis den har holdt i garagen længere end planlagt.

Praktisk: Gratis og kræver ingen tilmelding. Længde: ca. 23km. Adgang til toilet flere steder på ruten. Medbring gerne hjelm, refleksvest, madpakke og drikke til pausen.

Guide: Naturvejleder Susanne Rosenild fra Sekretariat for Sundhed, Vordingborg Kommune

Tid: fredag 30. september kl.10.00-13.00

Mødested: P-pladsen ved Fjordstien 7, 4720 Præstø 
Tilmelding
PrisFri entré 
Praktiske opl.
MødestedPræstø Roklub, Fjordstien 7, Præstø
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk