Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Stillevandring for mænd på Camønoen med mad over åben ild.
DatoSøndag den 2. august 2020  
Tidspunktkl. 10  
BeskrivelseStillevandring, nærværskursus for mænd der gerne vil have konkrete redskaber for at finde ro i krop og sind og stoppe tankemylder. Https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/97281-Stillevandring-for-maend-paa-Camoenoen-og-mad-over-aaben-ild.. På stillevandringerne, nærværs-kurserne på Camønoen for mænd bliver du guidet ind i nærværs-øvelser, der taler til din krop, åndedrættet og sanserne med naturen som inspiration. Fx. kan det at sidde ved de gamle træer ved Klinten give en fornemmelse af jordforbindelse og en stille væren. Træer skal ikke nå noget, de formår at hjælpe os med at blive i nuet.

Den mentale energi får mulighed for at bevæge sig ned i kroppen. Vi fæstner opmærksomheden på noget andet end tanken. Tankerne lader vi blot glide forbi uden at følge dem.

Vi går 15 km med lange stræk og stopper op, med mulighed for at læne dig ind i nærværs-øvelserne. Naturen ved Klinten kan få os til at vågne op og være fuldstændigt tilstede. Kroppen husker nærværs-øvelserne og du kan finde dem frem i en travl hverdag.

Efter stillevandringen laver vi mad sammen over åben ild på Camønogaarden, der ligger ca. 2 km. fra klinten. Og drikke en øl fra Møn bryghus, hvis du har lyst :-)

6 timers Stillevandring - nærværs-kursus og mad over åben ild for mænd. Pris 649 kr. Book her:

https://proceskonsulenten.simplero.com/purchase/97281-Stillevandring-for-maend-paa-camoenoen-og-mad-over-aaben-ild/

Mulighed for overnatning på Camønogaarden - book et værelse direkte her.

Https://camoenogaarden.dk

På gensyn :-) 
Tilmelding
Pris(Entré: 649 kr) 
Praktiske opl.
MødestedStillevandringer, Stubberup Havevej 2, Borre
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk