Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Nat i naturen - refleksløb på Avnø.
DatoFredag den 7. til mandag den 10. maj 2021  
TidspunktHele weekenden  
BeskrivelseTag på refleksløb/gåtur på Avnø hele weekenden den 7. til 9. maj. En rute på ca. 3 km rundt på Avnø er markeret med reflekser og små Vidste du historier om nattens dyr, sanser og Avnø.. Så tag lommelygten med og få en intens, anderledes og spændende oplevelse i naturens mørke. Rundturen starter og slutter ved informationsskiltet ind til området lige ved parkeringspladsen, og går ud til Nokkeskoven og langs vandet tilbage. Avnø er kendt for sin klare stjernehimmel, hvor der ikke er noget lysforurening, der forstyrre udsynet til nattehimlen. Så husk at kigge op. God fornøjelse.

Husk at vi er i fuglenes yngleperiode og det er derfor kun tilladt at gå på stierne, som også er der hvor reflekserne vil blive hængt op.

Du kan også overnatte i vores shelters i Nokkeskoven og få en hel nat i naturen. Shelterne på Avnø kan ikke bookes, der gælder først til mølle princippet.

Husk at holde afstand, også når du er udendørs. Statens skove og naturområder er åbne i hele Danmark døgnet rundt, men det er som altid vigtigt, at du følger myndighedernes krav og anvisninger til, hvordan du beskytter dig selv og andre imod coronasmitte.

Medbring: En lommelygte og tøj efter vejret - og lidt til 
Tilmelding
PrisFri entré 
Praktiske opl.
MødestedAvnø Naturcenter, Flyvervej 40, Avnø, Lundby
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk