Guidede natur- og kulturture i Vordingborg Kommune
Præstø Vintage Cycle Festival.
DatoLørdag den 27. august 2022  
Tidspunktkl. 11:00  
Beskrivelse- Vintage Cycle Festival er en fejring af cyklen gennem tiderne i Præstøs nostalgiske rammer, panoramaruter og pitstops på halvøen Jungshoved afsluttende med vinfestival i den gamle havn i Præstø.. Lørdag 27. August 2022 bliver dagen, der er Præstø Vintage Cycle Festival .

Vintage cykler, panoramarute Præstø-Jungshoved rundt- med pitstops, picnickurve, lokale delikatesser og vi afslutter i Præstø Havns hyggelige historiske rammer. Vi har tidligere måtte udskyde pga. Covid -19, og nu er det ikke længere en showstopper.

Så fat den gamle havelåge eller puds den ældre racer. Dagen skal være fyldt af glæde, cykler, duft af sommer og delikatesser. Du kommer selvfølgelig i tøjet, der passer til din cykels tidsalder. Alt dette blandet med byens nostalgiske rammer bliver dagen komplet.

Sæt i kalenderen 27.august 2022. Vi starter dagen op med at beundre de flotte gamle modeller og er klar til afgang i Adelgade kl.11.30. Ruter er panoramaruter på Jungshoved med mulighed for hyggelige pitstops.
Vi afslutter på Præstø Havn sen eftermiddag til vin-festival

Lokale byder ind med aktivitet omkring dagen, så den bliver endnu mere festlig under hele ruten. I byen ved start, undervejs på ruten og ved mål i byen.

Vi glæder os til at samles med jer alle til denne sensommerbegivendhed. Alle er velkomne- Adgangsbilletten er din vintagecykel, nostalgisk tøjstil passende til cyklens tidsalder og gode humør

Med de varmeste hilsner.
Initiativtagerne 
Tilmelding
PrisFri entré 
Praktiske opl.
MødestedAdelgade, Adelgade, Præstø
Turleder 
Land- og Miljøsekretariatet:
Elise Steen Hvelplund, Vordingborg Kommune, 55 36 25 06 - e-mail: eshv@vordingborg.dk